det hele starter med en smuk hjemmeside

En Endeløs Passion For Design

For Det Simple Og Smukke

Simpelsite.dk er for dig, der ønsker den enkelte og perfekte løsning med en hjemmeside på abonnement.

En hjemmeside er ikke blot en side med praktiske informationer om telefonnumre, åbningstider og billeder. En hjemmeside er dit ansigt og visitkort udad til, hvor man skal fanges og inddrages og få lyst til at læse mere. Man skal inspireres man skal have lyst til mere og ikke mindst skal man fastholdes. Jeg har gennem flere år, praktiseret at designe hjemmesider, med netop dette formål. Vi vil inspireres til at købe ydelser og ikke blot have information, som kan findes på Krak. 

Oftest er en website dyr, besværligt og uoverskueligt, hvis man ønsker den rette kvalitet. 

Typisk vil en hjemmeside koste i omegnen af 15.000 kr. plus vedligehold og hosting. Min vision er med Simpelsite.dk, at alle skal have råd til en flot og præsentabel side, for et lavt månedlig beløb, hvor alt er inkluderet. For 400 kr. får du en smuk side, hvor hosting er inkluderet, du skal heller ikke tænke på selv at købe dit domæne, der kommer heller ikke uforudsete udgifter til vedligehold, da der i prisen er 2 timers ændringer og rettelser. Derfor er en hjemmeside på abonnement den perfekte løsning. Det eneste du selv skal sørge for er tekst og billeder, og hvis ikke du kan det selv, kan jeg henvise til dygtige fagfolk, som jeg ingen aktier har i, det er blot formidling. Med andre ord, en simpel måde at få lavet en side på, hvor alt er inkluderet. Prisen kan kun holdes nede, da jeg ikke har udgifter til lokaler med udsigt, har ikke ansat en sekretær og ingen sælgere. Jeg tager kun de antal kunder, som jeg kan servicere og gøre tilfredse. 

En hjemmeside på Abonnement ved simpelsite.dk, træder først i kraft, når siden er godkendt.

Der er INGEN opstartsgebyr, kun den rene pris. Det eneste man kan tilkøbe er en personlig mail. Dette koster 25 kr. og vil omkostningsfrit blive opsat i dit mailprogram, om det er på pc eller telefon. Der kan også købes ekstra timer, ved større ændringer, for 200 kr. pr. Påbegyndt halve time. Men med i abonnementet får du som sagt 2 månedlige timer, som kan bruges på ændringer, og for den tid, kan man komme langt. 

Med andre ord simpelsite.dk leverer simple løsninger, med et design og indtryk du kan være stolt over.

hjemmeside